Seks ne Velipoje

Ishte verë dhe vendosëm të shkonim me dy shoqe në pushim në Velipojë, së paku të rrezitemi në det… Nuk kishim asnjë shok me vete dhe mendonim të bënim ndonjë shok. Meqenëse nuk kishim rezervuar ndonjë hotel, vendosëm të vendosemi në një shtëpi private. Kur po shikonim një shtëpi, ishte një njeri i shtrirë nën një hije në oborrin e tij. Ishte i nxirë ngjyrë kafe, i gjatë, i bukur dhe unë e pyeta se a mund të na ndihmoj të gjenim banesë. Na ftoi të banonim te ai. Meqë kishte shtëpi të bukur dhe vetë ishte i bukur, edhe nuk e refuzuam. Dëshironim të vendoseshim të tria në një dhomë, por dhomat ishin të vogla, kështu që dy shoqet e mia në një dhomë, kurse unë vetëm në dhomë tjetër…

Pasi u vendosëm në dhoma pas nja gjysmë ore dolëm në oborr, ku ndodhej i shtrirë ai… Na luti të pinim diçka… dhe pas pijes u ngritëm që të shkonim në plazh. Na tregoi se çdo ditë nga puna i kthehej në shtëpi gruaja e tij kah ora 18

Tri ditë i kaluam pa ndodhur asgjë e jashtëzakonshme, por kështu nuk ndodhi edhe ditën e katërt. Kur u kthyem në mesditë nga plazhi vetëm me bikini, ai e kishte ngulitur shikimin në gjinjtë e mi, e që shoqet e mia i krahasonin me ato të Pamela Andersonit… Pasi bëra dush, ai ndodhej te dera dhe priste të hynte në banjë. Kur e pash u habita… Hyri në banjë, kurse derën e la paksa hapur, me qëllim që ta shikoja unë kur ai të zhvishej nën dush…

Kur u zhvesh më trullosi pamja e tij prej mashkulli… Mendoja të futesha në banjë, por kisha njëfarë frike… andaj shkova në dhomën time…

Të nesërmen në mëngjes u thash shoqeve të mia se nuk do të shkoja në plazh, kinse më kishte djegur dielli… Ishte ora 11 dhe në korridor ndodhej një tavolinë e vogël. Isha e ulur kur ai zbriste shkallëve poshtë dhe më pyeti pse nuk kisha shkuar në plazh… I thash më është djegur lëkura… Më tha se e ka një krem dhe do më ndihmoj shumë… Shkoi në dhomën e tij dhe e mori kremin. Erdhi në dhomën time dhe më tha të ngrihem në këmbë, që t’më lyente me krem. Vazhdoi me duart e tij t’më lëmonte shpinën, ndërkohë m’i hoqi jelekët e gjinjve, që t’më fërkonte më mirë… Me fërkim arriti edhe te gjinjtë, majat e gjinjve, dhe më trullosi, aq sa rashë në shtrat “si e vdekur”… Më hipi sipëri dhe duke më puthur e ledhatuar arriti edhe aty ku synonte, por që kisha dëshirë edhe unë vetë… sepse kishte kohë që kisha nevojë për seks, sidomos gjatë këtyre ditëve sa ishim në Velipojë, në plazh. S’di nga nxehtësia e deti apo nga ndjenjat që eksitohesha ditë e më shumë…

Kur u kthyen shoqet panë disponimin tim, por asnjë fjalë për atë që kisha përjetuar nuk u thash.

Dhe, kënaqësi të tillë me “gazdën” përjetova edhe çdo ditë tjetër kah mesdita, sepse unë ikja nga plazhi shumë më herët se shoqet e mia, meqë mua “dielli më digjte” e ato jo…

Leave a Comment