Bëra seks me adoleshentin, pasi që burri im nuk më…

Kam pasur seks të veqantë muajin e kaluar. Nuk ishte hera e parë që tradhtova burrin tim dhe nuk jam e sigurt se ai ende është një burrë për mua.

Unë jam 34 vjeqare dhe jam martuar që dhjetë vjet. Unë e dua burrin tim, i cili është 36 vjeqar, por ai nuk ka ambicie. Ai ka qenë shofer që kur ka lënë shkollën. Ne nuk kemi fëmijë, asnjëherë nuk i kam dashur fëmijët dhe burri im është përshtatur me këtë.

Bëra një punë të shkëlqyer, të paguar mirë në një bankë në Londër. Unë flisja me disa djem online, por i bllokova ata, humba peshë dhe isha e lumtur për moshën që kisha.

Një nga ish adoleshentët e mi hyri një ditë brenda. Pasi u takuam në befasi ai më tha: A nuk po mi sheh sytë e dhimbshëm?

Ai është një djalë ëndrrimtar me një buzëqeshje të ndezur. Ai është 37 vjeqar.

Ai më mori numrin tim dhe më shkruajti me vonë duke më ftuar për të dalë për një pije.

Mendova ‘pse jo’ dhe unë gënjeva burrin tim se kishim një krizë pune, dhe kështu mund të takoja ish-in tim në një bar aty pranë. Nuk mund t’i rezistoja duke thënë po kur ai më ftoj përsëri në dhomën e tij të hotelit.

Nuk e kisha harruar kurrë prekjen e tij, kur ai më puthi dhe ne bëmë dashuri.

Ne shkuam më pas në një bar. Ky djalë erdhi dhe u kthye në hotelin tonë me mua dhe unë kisha dhomën time.

Burri im është duke punuar si zakonisht, por tani unë jam duke punuar nga shtëpia dhe ai kthehet në shtëpi për të më parë sa më shumë që të jetë e mundur.

Ai tani po thotë se ne duhet të fillojmë një familje.

Psikologia përgjigjet: 

Mos filloni një familje pa zgjidhur problemet tuaja të marrëdhënies.

Ju mund të keni qëllime të ndryshme të karrierës dhe ambicie materiale nga burri juaj, por mos shkruani me një burrë tjetër pa provuar të kurseni martesën tuaj.

Kur keni kaluar kohë cilësore së bashku? A keni nevojë për të nxitur jetën tuaj seksuale?

Thuajini ish të dashurit tuaj se nuk do të ketë herë të dytë, ai thjeshtë po ju ofron seks sekret, jo lidhje të vërtetë.

Leave a Comment