Treshe me Burrin

Gjithmone kam besuar se ne nje lidhje nje faktor shume i forte eshte besimi. Njerez jemi dhe kemi deshirat tona te erreta, kush me shume e kush me pak. Disa vite bashke dhe gjerat shkonin shume mire por me vone dukej sikur gjerat po beheshin monotone dhe sikur kishte dicka qe mungon. Futem dhe kerkoj … Read more