Nata e paharuar

Jetonim te dy nje Qytetkishte disa dit qe ishim zen dhe nuk flisnim,nje mbremje e mora ne TEL dua te takohemi te flasim i thash kam disa gjera per t’te then. U takuam diku nje nje lokal biseduam per gadi gjysem ore, papritur me the…..me duhet te ik tani un, Jo ma fal kete nat … Read more

Page 1 of 2
1 2