DY shoqe qe qihen

Shpesh here nje shoqa ime,studente, kur vinte nga une ne fundjave me jepte nje te puthur ne buze…kur me takonte…ne fillim mu duk pak cudi ,por duke ditur se filloj ta bej shpesh sa here qe me takonte atehere mendova se ishte nje menyre te pershendeturi derisa nje dite isha ne banjo,pas dushit,fillova te shtrij … Read more

Seks i forte Lui

U martova për Luiin para gjashtë muajsh, e meqë ai ende është student, ne u vendosëm te babai i saj, Ragipi. Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari. Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme … Read more