Shijova Tezen 2

“E mjera tezja, sa shumë punë po bëka!”, më shkoi në mendje.
“Pa shihe-shihe kush më ka ardhur! E ke harruar krejt tetën!”, tha ime teze derisa afrohej kah unë.
Pak më vonë erdhi edhe vajza e tezës, e cila, posa më pa, vrapoi kah unë dhe më shtrëngoi fort, më puthi ëmbël në faqe, ku njëra prej puthjeve ishte fare pranë buzëve.
O zot, sa shumë jam përmbajtur, kur në atë çast dëshiroja ta puthja në gojën e saj të lëngshme dhe shumë simpatike.
“Mezi kam pritur të të shoh, sepse shoqja jote e klasës më ka folur shumë për ty. Më ka thënë se djelmoshat lëpihen sa herë të shikojnë, ndërsa profesorët gjatë shpjegimeve sytë i mbajnë shpesh të ngulitur në trupin tënd”, më tha ajo.
“Me fol kah del shpirti, edhe ti s’po ma lëshojke rrugën, ë?! Më ke mahnitur edhe me trup edhe me bukuri, por edhe me aftësi komunikuese. Nuk e mendoja që një femër fshati mund të jetë kaq inteligjente dhe e fortë”, i jepja komplimente, të cilat, vërtet, i meritonte.
Ishte femra e parë që më bëri të mendoj për një aventurë, ndryshe nga që kisha përjetuar në qytet. Nuk e kuptoja veten pse më lindi kjo dëshirë.
Se edhe ajo e dëshironte këtë, u vërejt qartë…
“Eja e dashur të të përqafoj përnjëmend, sepse ai përqafim pak më parë ishte fals”, më tha kuçka fshatare, duke ma mbështjellë belin me krahët e saj të gjatë.
Sapo më shtrëngoi, filloi t’më puthë në faqe disa herë, por që gjithnjë e më shumë i afrohej gojës sime. Në një moment, sikur një hajdute dhe me shpejtësi të madhe më puthi direkt në buzë.
“O zot, sa shumë më joshi, sa që edhe unë e putha atë në buzët e shijshme katrore. Kjo i mjaftoi asaj që ta përsërisë këtë, por që me mjeshtëri diti t’i shndërrojë ato puthje në ndjenjë epshore, e që edhe trupi filloi t’më dridhej.
Pa vetëdije ia mbështolla belin e hollë me muskulaturë të shtrënguar, duke e përkëdhelur ngadalë dhe me shije. Më pas i futa duart nën bluzën e hollë, për t’ia prekur lëkurën e bardhë si bora, e cila kurrë nuk ishte ekspozuar në diell.
“Uh, sa e bardhë që je! Ta ha krejt trupin!”, i thashë nga ndjenja e kënaqësisë dhe dëshirës që ta kisha krejt lakuriq në shtrat.
“M’i kap gjinjtë! M’i shtrëngo! Shijoi se sa të forta janë!”, më urdhëroi ajo, veprim të cilin menjëherë e bëra…
Nuk e kishim problem nëse dikush do të na hynte në dhomë, sepse ne ishim në katin e dytë të shtëpisë, ku shkallët për t’u ngjitur lart ishin jashtë dhe shiheshin nga dritarja jonë

Leave a Comment