Histori e egër erotike +18 /Dashnori më shtriu në dysheme dhe më pas …

Me burrin njihem prej 8 vjetësh, ndërsa 7 vjet kemi që jemi martuar, por ende nuk kemi fëmijë, sepse kam pengesa në shtatzëni. E dua burrin tim.

E duam njëri-tjetrin shumë. Kalojmë mirë, por nuk jam e kënaqur me jetën seksuale që kemi, sepse unë kam nevojë çdo ditë për seks. Nuk kam qenë kështu, por nuk di as vetë se nga më vjen dëshira e pangopur për seks. Thënë shkurt, jam bërë e pangopshme…

Prej kur jam njohur me burrin tim, pra para 8 vjetësh, burri im ka qenë i vetmi që kam fjetur me të dhe i vetmi njeri në botë që ka prek e ka lëpirë trupin tim. Më parë unë kam punuar në një bankë, por më larguan shkaku i tepricës teknologjike, siç thoshin ata. Dhe, pas një kohe gjeta përsëri punë, përsëri në bankë.

Pse shoqet e punës më kishin zili?

M’u morën mendtë kur më puthi…

U ngrit nga tavolina e tij, u afrua afër meje dhe dorën e djathtë e vuri mbi flokët e mi. M’u duk e nxehtë ajo dorë… E ktheva kokën kah ai që t’i them se a po e di se çka po bën, por nuk ma dha rastin t’i them, sepse shpejt e shpejt më puthi dhe mendtë filluan t’më merën.

 

Pas shumë puthjeve filloi t’më zhvesh xhaketën dhe gjinjtë e mi dolën si dy molla të mëdha të kuqe…

Në çast, u ngrit shpejt dhe e mbylli derën me çelës. U kthye te unë si t’më kishte grua dhe më shtriu mbi dyshemenë e zyrës, e cila, si çdo herë, edhe sot ishte shumë e pastër…

 

M’i hoqi edhe të brendshmet dhe pa pëshpëritur asnjë fjalë bëmë seks sikur të kishim bërë me mijëra herë…

Por, e keqja e gjithë kësaj ishte se unë nga ajo ditë, më duhej gjithmonë të gjeja një arsye që bile nja 15 minuta të bëja seks me të…

Më nuk po mund të rrijë pa seks…

Tash jam mësuar me këtë jetë dhe, ç’është më e keqja, nuk po mund të rrijë pa bërë seks, së paku, një herë në ditë. Kur nuk jam me kolegun po i gjuhem sipëri burrit…

 

E, deri kur kështu, këtë nuk e di as vetë…

 

Leave a Comment